LEVER MICHAEL?


Måste lägga upp den här videon. Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: | Nitar & Rosor

Jag tror det var någon som fejkade att dom var jackson, eller var tror du? :P ... svårt, svårt..

2009-08-27 @ 18:56:12
URL: http://nitarrosor.blogg.se/
Postat av: SABRINA C - en musikdagbok

de e helt sickt asså.. jag fattar inte varför michael överhuvudtaget skulle fejka sin död.. men sen vet man heller inte, tänk så mådde han så dåligt av all media? men nej sedan tror jag inte det.. varför i helvete skulle hans familj o dom ha väärsta begravning live o allt? tror nog inte michael skulle ngnsin kunna blåsa brooke, usher eller ngn av hans närmsta! detta e ba fejk.. de måste vara fejk..

haha shit, blev lite långt här.. men jag hoppas iafl att de e fejk..



du kommer alltid va min kung michael <3

2009-08-28 @ 19:10:05
URL: http://iamawesome.blogg.se/
Postat av: Betty

Alltså har du läst det här: http://derekclontz.wordpress.com/2009/06/29/michael-jackson-faked-his-death-say-sources-with-comeback-tour-to-be-biggest-ever/

Så många galna saker som Michael gjorde så skulle det faktiskt inte förvåna mig om det stämde. Men samtidigt så är jag väldigt tveksam... Det vore ju otroligt om det stämde!

2009-08-28 @ 21:14:57
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: A

nej jag tror inte att det var han som låg där, eller att nån har mixtrat med klippet. även om man självklart önskar att han fortfarande levde..

2009-08-28 @ 21:36:15
URL: http://mjforever.blogg.se/
Postat av: P

Jag tror Michael är död, om det visade sig vara på annat sätt skulle jag dock inte bli förvånad.. Har läst att dödscertifikatet inte blivit påskrivet av någon? Två månader senare? (Ni kanske vet något om det?)



Men han har så många hängivna fans och dom har svårt att acceptera att han är borta och dehär är nog mer ett sätt att klamra sig fast, om man säger så.

2009-08-29 @ 00:56:30
URL: http://petah.blogg.se/
Postat av: Hidiana

Jag är ett stort fan av Michael.. Jag blev sjukt glad när jag hade fått biljetter av min moster till en av hans konserter. Jag har lyssnat på hans musik så länge jag kan minnas.. Och jag VET att han inte fejkade den. Hur mycket jag än vill tro det..



men om ni kollar på ambulansen som tog emot hans kropp från helikoptern så finns det en liten text under nummerskylten.. och på denna ''ambulansen'' så finns det ingen text där.

Och Michael var LÅNG, mannen som låtsas var Michael är för kort.

Och han var aldrig så självisk att han någonsin skulle begå självmord..



We love you Michael.

For ever and ever baby.

Happy birthday <3

2009-08-29 @ 21:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0