Joe Jackson slog MJ steril?

"Michael Jacksons hudläkare Arnold Klein har nog avslöjat lite för mycket för sin tidigare älskare Paul Gohranson.

Gohranson har nämligen bestämt sig för att lätta på trycket och berätta för världen vad han vet om hela historien kring Kleins påstådda spermadonation till Michael.

Gohranson påstår nu i en inspelad intervju med en amerikansk webbsajt att Michael aldrig kunde få egna barn för att han var steril. Han säger även att det var Michaels pappa, Joe Jackson, som orsakade sin sons sterilitet.

Anledningen var att han misshandlade Michael så hårt med slag mot skrevet att Michael blev steril. Det var därför, enligt Gohranson, som Klein donerade sin egen sperma.

- Jag frågade Arnold varför Michael Jackson inte kunde använda sin egen sperma men han sa att Michael var fysiskt oförmögen att producera några barn, säger Gohranson enligt The Sun.

Gohranson säger att Klein sa åt honom att "avsky" pappa Joe eftersom Michael hade berättat för Klein att han blivit hårt misshandlad av sin pappa.



- Arnold berättade för mig om två tillfällen då Michael Jackson sagt att han blivit slagen i skrevet. En gång, när han var mycket ung plockade Joe upp honom i ett ben och började slå honom i skrevet, säger Gohranson i intervjun.

Enligt Kleins ord till Gohranson tyckte Michael att misshandeln gjorde hemskt ont.



- Den andra gången var när han hade släppt ett soloalbum som inte sålde så bra och det påstods att Michael höll på att förlora sin röst, sitt utseende och att han skulle skämma ut familjen Jackson.

Gohranson säger att Michael då ska ha börjat gråta. Men i stället för att trösta sin son hade pappan misshandlat honom och sagt: "Du är en mes och eftersom du är en mes behöver du inga kulor". Sedan hade han börjat slå Michael i skrevet.

Enligt Kleins ord till Gohranson var det orsaken till Michaels sterilitet.

Joe själv förnekade tidigare i veckan att han någonsin hade misshandlat Michael.


- Michael blev aldrig slagen, som de kallar det. Och alla smiskar sina barn när de gör något fel. Men slår inte, säger Joe till The Sun."

Källa: Nyheter24

Vi hoppas att Joe Jackson ruttnar i helvetet, för det förtjänar han för vad han har gjort mot sin familj. Att uttnyttja sin sons död är så jävla hjärtlöst, bara för pengarnas skull.


Där har ni djävulen himself.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0