Tävling snart

Vi ska starta en tävling där vi lottar ut två bilder som vi båda har ritat på Michael :) My blogpartner sa att det var nån som hade önskat det, och det låter ju bra. Se det som en kompensation till våran sugiga uppdatering. Men vi måste först rita bilderna så det kanske blir i helgen ;) Puss

Sötis :D


..

Asså förlåååååååååt. Jag har verkligen inte tid för bloggen, ska sluta ursäkta mig. Jag kommer uppdatera när jag har tid, har 8214381283821 saker att göra :(

I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways. And no message could've been any clearer. If you want to make the world a better place, take a look at yourself and then make a change. Så sant.


:)

Nu har man bokat biljetter, eller inte jag då men mamma har gjort det. Ångesten är över haha. Var lite rädd att biljetterna skulle ta slut. Har tjatat typ hela veckan att man måste vara förberedd att köpa biljetter för dom kommer ta slut snabbt, jag är ett riktigt pain in the ass när jag verkligen vill ha nåt. Men det var inte det jag ville komma till, har ingen fantasi just nu när det gäller bloggen, det kanske ni har märkt. Så jag lägger ut lite bilder på vad jag har ritat, min bloggpartner la ju upp en bild på vad hon hade ritat förut så nu gör jag också det bara för kul hehe.

och självklart ska bildkvalitén suga, ja ja lägger upp en bättre bild nån annan dag ;)


Biljetterna släpps idag!

Biljetterna till this is it släpps idag, ska tvinga mamma att boka biljetter ;) Finns att köpa på sf.se!


;(

Fyfan nu blir jag skitemotional, mj's barn hade tydligen inte sett han uppträda och under this is it skulle dom få se han uppträda för första gången, fyfan alltså. Tänk att veta att man är mj's barn och aldrig sett han uppträda, och så kan man aldrig få göra det heller.


Fler kändisar om MJ's död

Här är några citat från kändisar då de nyss fått veta om Michaels död;

"Rest in Peace, The Legendary Michael Jackson - the greatest entertainer ever" - Chris Brown

"No artist will ever take his place. His star will shine forever. millions of devoted fans throughout the world. I feel blessed to have performed with him several times & to call him my friend" - Mariah Carey

"NO OMG... Sending my love and prayers out to Michael and his family... I feel sick..." - Lindsay Lohan

"Wow I am truly in shock that Michael Jackson has passed away! I love u Jackson family, my prayers are with the whole family!" - Kim Kardashian

"Truely saddened, hopefully the rumors aren't true.... :( Not believing anything until it's confirmed." - Rihanna

"The world has suffered a GREAT loss today Michael Jackson my thoughts and prayers are with his family, friends, and fans God bless...God rest his soul he will live on forever!" - Heidi Montag

"Dazed in the studio. A major strand of our cultural DNA has left us. RIP MJ. I think we’ll mourn his loss as well as the loss of ourselves as children listening to Thriller on the record player" - John Mayer

"Michael you left such a legacy on this earth, have touched SO MANY!!! We thank you for such a driving inspiration in music & our lives!! This has got to be one of the saddest days in music history!! Michael Rest In Peace! WE miss you!" - Kelly Rowland

"My fifth birthday party was M.J. themed, I insisted.My mother found a lookalike to come sing happy birthday and I KNEW he wasn't MY Michael. Thank you Michael Jackson for being my FIRST of many! My mother took me to my FIRST concert, I was only two years old. I fell in love" - Solange Knowles



Frimärken

Ett av världens minsta land ska släppa MJ-frimärken, landet heter Tuvalu och ligger mitt i söderhavet. Det första frimärket har 4 olika motiv som visar honom sjunga, klädd i slips och kavaj. Ett ark säljs för $5.20.

Måste man då resa ända till Tuvalu för att köpa dessa frimärken? Nej, man kan beställa frimärken på postorder från The Tuvalu Philatelic Bureau ;) Läs mer här


This is it

Har hittat en jättebra sida där det finns tusentals bilder av Michael, hittade asmånga som var från this is it, lägger upp nåra nu och sen ännu fler lite senare. Ni kanske har sett dom flesta, men jag hittade några som jag inte har sett iaf. Enjoy!


Still can't believe it

Idag är det exakt 3 månader sen jag satt helt mållös i bilen, helt död mitt i natten/morgonen. Varför just han? Dom bästa dör först, men idioterna lever fan för alltid. Alltså det är ju helt sjukt, han dog en vecka innan hans turné, vilken timing alltså, riktigt dålig timing. Undra vad som hade hänt om han fortfarande levde.. Undra hur konserterna skulle bli. Jag tror inte dom skulle bli bra, dom skulle bli BÄST. Har tänkt på det, det skulle vara den mest storslagna comebacken genom tiderna, utan tvekan.

Det bästa som finns är när man är ledsen, glad och arg kan man lyssna på hans musik. Det är så jävla skönt att lyssna på honom, och varje gång jag vart ledsen eller arg eller nåt, så har jag blivit glad. Nu har jag kännt att jag inte tycker det är kul att lyssna på annan musik än Michaels, självklart gör jag det ändå, men det känns liksom inte trovärdigt. Finns så många låtar som bara handlar om bitches and hoes liksom, har MJ nånsin sjungit om sånt? Dirty diana, fast den handlar om groupies, men det är inte på samma sätt. Svårt att förklara, och jag är trött så jag borde egentligen sluta skriva och lägga mig ner och somna. Onödigt inlägg, men behövde bara få skriva av mig lite. Puss på er läsare, ni är hur underbara som helst. Godnatt <3


Radiointervju

Radiointervju från 2003, tips från Jennifer!


Bilder

Lägger upp en massa bilder nu för att jag kommer inte ha så mycket tid till att uppdatera ikväll, återkommer vid 22-23, så håll ut ;) Nu är det helg och då blir det oftast många och bra inlägg.

Michael utklädd haha sötis.


Sorry guys

Michaels says thumbs up for the exellent update. Or not. Måste bättra på uppdateringen!


Ny låt!

Ni vet väl att det kommer komma ut en ny singel som heter "This is it" den 12 oktober? Låten kommer vara med på det nya 2-disc albumet som också kommer att komma ut den 26 oktober världen över. Låtarna på albumet är inspirerade från touren Michael skulle ha, men som aldrig blev av, "This is it". Läs mer om det här, på engelska så ni vet.

John McClain, en medarbetare till Michael sa såhär om den nya låten;

"This song only defines, once again, what the world already knows -- that Michael is one of God's greatest gifts."


Skitkul ju :D Att få höra lite nytt från honom. Han hade ju inte gjort så mycket, nästan ingenting innan han dog. Så det här blir spännande. Låter som en kärring men det får jag väl göra då. I alla fall, jag tror det kommer bli bra, grymt bra. Det blir det ju alltid så det är ju ingen stor nyhet direkt. Vad tror ni då?

Inte för att bilderna har nåt med inlägget att göra men, det här är nog det sötaste jag har sett. Kolla andra bilden, Prince Michael har på sig små gloves. Aaaaaaw!


CB vs. J5

Har skrivit tidigare att Chris Brown bara är en av dom som inspirerats av Michael. För ganska längesen älskade "So glad" med Chris Brown (gör fortfarande), men jag visste inte att han hade inspirerats av Jackson 5 med den låten förrän jag sökte på youtube och på nåt skumt sätt hittade Jackson 5's original låt, dom är rätt lika ellerhur? Båda är sjukt bra ;)

Breezy's verision (förändrad text), So glad - Chris Brown

 

Jackson 5 - It's great to be here


cutest thing


JAH

Hehehehehehehehehe, var bara tvungen.


Nåt att tänka på



Jag har märkt en sak. Den här bilden här uppe är bara en del av en stor bild där hela jackson-klanen visas, alltså hela släkten är med på bilden egentligen, allihopa. Bilden var med i tidningen för några dagar sen, då HELA bilden visades. På rubriken stod det "Här är hela Jackson släkten" eller nåt liknande. Ser ni Omer Bhatti på bilden, han som håller i Blanket? Dom sa ju att han var Michaels biologiska son, men Omer säger själv att han inte är Michaels son, utan att det bara var goda vänner. Men vad gör han då bland hela släkten, om han inte är Michaels son, eller i alla fall släkt? Nåt att tänka på kanske. Man brukar ju inte ta med nån som inte är släkt med en på ett släktfoto ellerhur? Varför heter det i så fall släktfoto?



Omer Bhatti ska spela huvudrollen i en ny film om Michael



Norske Omer Bhatti, 25, har pekats ut som Michael Jacksons okända son. Nu ska han spela huvudrollen i en ny film om sångaren, skriver The Sun. - Familjen har ett mycket nära förhållande till Omer, säger en anonym uppgiftslämnare.


Omer Bhatti uppges vara Michael Jacksons fjärde barn, som ska ha kommit till under en tillfällig affär med ett norskt fan. Nu ska Bhatti spela Jackson i en film om stjärnans storhetstid, skriver The Sun.


- Familjen har ett nära förhållande till Omer, precis som Michael hade. Han är fantastiskt duktig på att uppträda, och de vill att han ska spela den vuxne Michael, säger en källa till The Sun.

Filmen uppges vara klar för inspelning nästa år.
Norrmannen bor numera tillsammans med Jacksons i Kalifornien. Han har länge levt tätt inpå familjen, och stod tillsammans med de närmast sörjande familjemedlemmarna under Michaels begravning.

 

Källa: Expressen


Soooorry

Fötlåt för dålig uppdatering, det blir bättre imorn, lovar! Har bara inte haft tid bara. Ses imorn istället <3


Veckans blogg avslutad

Nu har jag räknat rösterna i veckans blogg & vinnaren är Jennifer! Hon kommer bli länkad varje dag tills på lördag nästa vecka. Grattis :D Tack till alla andra som var med också. Sorry om nån inte har sett att den kom med i veckans blogg, kontaktade ALLA finalister och meddelade att dom kommit med i tävlingen, så det gäller att hänga med :)

Jennifers blogg handlar om henne och hennes liv, musik, foto och mode. Det finns många fina bilder och intressanta inlägg skriver hon helt enkelt :) Läsvärd blogg absolut.


Bild

"He wasn't the king of pop, he is the king of pop"

Bild skickad från www.shajanbakir.blogg.se, snygg va? ;)

 

Förlåt för dålig uppdatering idag, uppdaterar senare. Glöm inte att veckans blogg tävlingen avlutas ikväll!


Veckans blogg finalisterna

Här kommer veckans blogg finalisterna som ni får rösta på! Försökte göra lite varierat och bli inte besvikna om ni inte kom med.



1. Sameoldjennifer

2. Speeechless

3. Mjaaaow

 

4. Memory to King of Pop

 

5. Up again

 

6. Popkungen

7. Stenfeeldt

 

8. Faaanys

 

9. CLIP

 

10. Annas dagar


Ny video från this is it-inspelningarna

Ni måste kolla här: http://www.expressen.tv/noje/1.1712694/exklusiva-bilder-fran-jackson-filmen , det är inte bilder, utan en video.


Veckans blogg tävling

Nu kör vi en veckans blogg tävling. Ni som vill vara med i tävlingen skriver en kommentar i det här inlägget att ni vill vara med, sen när vi har valt ut 5-10 stycken deltagare och vi har meddelat "finalisterna" att dom är med och tävlar, är det bara att samla röster genom att skriva att du är med i tävlingen i vår blogg eller hur du nu vill göra. Tävlingen avslutas på söndag :)

Amanda skickade in en skitfin bild till oss btw :)


Lite tips sådär

MJ-jeans, kommer inte ihåg vilken  hemsida jag såg dom på men ändå ;)

Inte den här heller, tyvärr.


Let our spirits never die


Gissa vad? Vi vann veckans blogg :) Tack vare er ofc. Så nu har vi ju lovat att starta en tävling, men frågan är, vad för tävling? Och tack för responsen på texten där jag skrev av mig lite. Underbart med söta läsare ;)

KOOOOOLLAAAAA, det borde vara förbjudet att va så söt för jag får seriöst dampattack när jag ser sånt här.

"How do you feel about that?"
"It's great!"


MJ minime's



Shit vad G R Y M M A

 


Osedd intervju + glöm inte veckans blogg

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ OSS I VECKANS BLOGG, vi startar en tävling om ni röstar på oss som sagt. Men ni får veta mer om det om vi vinner :D So you better vote for us ;) Nej men dom som gillar bloggen, rösta för det gör oss skitglada :)

RÖSTA HÄR!


Förresten så har jag hittat en osedd intervju där Michael SJÄLV berättar om sina problem.


Skriver av mig

Jag tänkte skriva av mig lite nu, inläggen har blivit tråkiga som fan på sista tiden och det ursäktar vi för. Jag ska skriva allt jag har på hjärnan nu för det blir bäst så, och om det blir rörigt så får det bli det för min hjärna är ganska rörig haha. Men nu kör jag bara.

Har berättat det här förut men jag säger det igen, för alla nya läsare dårå. Enda sen jag var liten och innan jag ens fanns så har min pappa lyssnat på MJ, jag har alltid hört hans musik i bakgrunden, men jag var ju så liten så jag visste fan inte ens vad musik var då. Men när jag blev större, typ 10-12, så började pappa visa mig videosar på MJ där han sjöng och dansade till billie jean och thriller och alla dom där, och jag tyckte han var cool men fattade ändå inte så mycket, brydde mig typ bara om skitmusik, och vad jag lyssnade på för längesen ska vi inte ens gå in på haha. Sen när jag blev lite äldre så visade han igen och berättade lite saker om honom och sen när han dog så fick jag ett slag i magen kändes det som, en eyeopener kan man säga, blev så chockad och samtidigt som jag fick veta att han hade dött på spelades heal the world på radion så jag undviker att lyssna på den nu för jag börjar bara böla när jag hör den. OFTA han är död, tänkte jag. Michael Jackson kan inte va död? Han ska ju göra massa konserter i london ju vafan? Men det visade sig att han hade dött och jag frågade pappa lite saker och sen så sökte jag på videos, och ja, folk kan tycka att det är falsk och idiotiskt att man tar reda på saker efter att han har dött, men är det så konstigt då? Han hade lagt ner sin karriär när jag var 5 år typ och jag tror inte en liten unge på 5 år sätter sig framför datan och söker runt om MJ, nej nej det var inte sånt man tänkte på som liten. Och det ska jag inte ljuga om, jag tror det är många som känner som jag, därför jag skriver det här. Många anser att MJ har varit deras idol sen dom var liten bara för att dom har lyssnat på en låt med honom för läääängesen, men sanningen är att han var inte min idol när jag var liten. Hade bara hört nåra låtar med honom. Jag visste bara att han var en stor kändis, visste inget om hans privatliv eller hur han var som person. Jag läste inte tidningar heller. Men jag hade ju självklart fått höra om alla rykten sen när jag blev äldre, men jag varken trodde eller trodde inte på dom för jag visste inget om det och kunde därför inte uttala mig om det. Och jag har aldrig aldrig sagt att han är dålig eller ful, för det hade varit löjligt om jag hade ogillat honom innan han dog och sen efter det börjat gilla honom, det kan jag hålla med om. Men man måste ge dom som sagt saker om honom innan en chans också, det är inte så lätt när tidningarna har skrivit så mycket skit om honom. Men samtidigt, varför ska man tro på rykten? Det är oftast bara ren bullshit. Glädjs över vad han har gjort för världen, för alla barn. Long live the king ;)


Love never felt so fine

Hejhooooopp. Vill bara säga att CLIP har "intervjuat" oss och lagt ut det i hennes blogg, så om ni vill läsa det så tryck här. Hon är by the way en jättesnäll & söt tjej, och så gillar jag verkligen hennes blogg :)

Och en sak till, HAR NI FÖRSLAG? På vad vi kan skriva om för det är rätt tomt på fantasi just nu :p Uppskattas i alla fall!

Dagens bild, cutie.


Veckans blogg, rösta :D

Vi är med i veckans blogg igen, skulle vara skitkul om ni kunde rösta :] Om ni gillar bloggen, så varför inte? Bara några klick, och tänk vad kul för oss sen. Om ni alla är bra på att rösta kör vi en tävling ^^ Så röstaröstarösta nu! Tack för din röst :D

Tryck här eller på bilden för att komma till inlägget/bloggen!

 


Pure cutie

Allt är copyright så ta inte bilder & texter/inlägg från bloggen utan att fråga :) Det är grymt tråkigt att om man har skrivit nåt eller så och nån kopierar, syftar inte på nån men så att vi vet iaf :D


VMA 09

Bilder från VMA

Har inte sett det än, ska se det på torsdag och jag har inte ens kollat på det på youtube än för jag vill vänta tills HELA går på tv. Men jag har iaf sett nåra få klipp, typ som när Kanye West gör värsta pinsamma grejen, brukar gilla honom i vanliga fall men va i helvete liksom..? HAHA. Stackars Taylor Swift :p

Har ingen blogglust heller.. Hoppas den kommer tillbaka. Ni kanske har märkt att bloggen har varit lite tråkig dom senaste dagarna? Det blir nog bättre snart.

Måste bara säga R.I.P till Patrick Swayze också (han i dirty dancing & ghost) som dog inatt <3 Fyfan vad alla bara dör..


Chris Brown doing the MJ style

Chris Brown är bara en av alla artister Michael Jackson har inspirerat med sin musik, dans och klädstil. Här är nåra bilder på Chris Brown där man tydligen kan se att han inspirerats av MJ :p När jag inte lyssnar på MJ lyssnar jag mest på C.B, han gör det här bra, men ingen slår kungen himself ;)

PS. Bilder från VMA kommer upp imorn istället!

 

 

 


Bättre trailer till THIS IS IT

Bättre än den andra vi la upp va? ;) För de som inte har sett den, leta igenom Videos (youtube)/Låtar/Film kategorin.

 

PS. Bilder från VMA kommer upp senare idag, så kolla in bloggen ikväll så kommer ni få se bilder.


VMA 2009

Här kommer nåra videos på Janets tribute till Michael på VMA 2009 som var inatt ;)


 

 

Tryck här om du vill se Madonnas tal om Michael


Michael jackson drawings


alltså kolla på den där, jag fattar inte hur man kan göra så, helt jävla amazing :O


hahaha och sen min lilla bild, ingenting jämfört med dom andra .. Det blev suddigt när man tog närbild så det fick bli den här ;) skuggningen ser konstig ut i hörnet men så är den inte egentligen :)

Ebay

På Ebay kan man som dom flesta vet, köpa galet mycket konstiga och roliga grejer. Hade tråkigt så jag sökte runt lite och hittade det här:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260467030463&_trkparms=tab%3DSelling

Det är alltså nån som säljer saker som MJ har användt, t.ex som hans tuggummi, handdukar där foundationrester är kvar, vinglas där han har druckit cherry juice ur, ett papper där MJ hade skrivit nånting på m.m. Gissa vad startbudet är? 300.000.00 dollar (!!) Lite överdrivet att nån har plockat upp hans tuggummi till och med. Men men, skulle ni kunna tänka er att köpa det här?


Akon pratar om samarbetet med Michael

Kommer ni ihåg när vi skrev om Akons och Michaels låt; Hold my hand? När vi skrev ut en del av intervjuen? Nu kan ni se den i videoversion (lite kortare), det kanske är roligare att kolla på ;)

Till inlägget här


De ska sjunga duett

När Michael Jackson den 26 september ska hyllas med en konsert på slottet Schönbrunn i Wien kommer han själv att finnas på plats.

Detta, när han med hjälp av teknikens under, åter ”blir till liv” för att sjunga en duett med sin bror Jermaine Jackson, 54. Det avslöjade storebrodern med tårar i ögonen på en presskonferens i går.

— Vi tar tillbaka Michael Jackson till scenen. Det blir kvällens höjdpunkt. Han återuppstår på scen och sjunger en duett med sin bror Jermaine. Det blir ett magiskt ögonblick för miljontals fans världen över, säger Georg Kindel, som arrangerar minneskonserten.

På presskonferensen berättade Jermaine också om saknaden av sin bror, som gick ur tiden den 25 juni.

— Vi har inte haft tid att sörja ännu. Vi försöker hitta tid att vara en familj och försöker gå vidare. Men samtidigt måste vi inse att Michael inte tillhörde oss. Han tillhörde världen. Vi måste fortsätta ge världen vad den vill ha. Det är väldigt svårt, sa Jermaine enligt The sun.

Akon och Natalie Cole är bland de bekräftade namnen som ska uppträda på minneskonserten. Skamfilade artisten Chris Brown har också varit på tal, men är alltså ännu inte inbokad.

Källa Msn

We can ride the boogie

"I THINK I WANNA ROCK!"

Rock with you är en av mina favoritlåtar, blir så jävla glad av den. Plus att texten är grym. Det här uppträdandet är bäst, bäst, bäst.


The footage you were never meant to se part 8

Här kommer del 8/8, enjoy :)


VECKANS BLOGG, RÖSTA!

Vi är med i VECKANS BLOGG igen hos Alicia, alla som gillar bloggen får mer än gärna rösta :D Skulle vara skitkul att vinna såklart. Rösta rösta rösta rösta rösta nu! ;)

(Tryck på bilden för att komma till bloggen/inlägget)


Bloggpaus

Tar bloggpaus tills imorn, har för mycket att göra just nu tyvärr, men det blir mycket uppdatering imorn, har massa bra inlägg som vi ska göra. Nu ska jag låta som värsta tanten men det stämmer bra just nu; den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge haha ;) Men take care nu guys så hörs vi imorn <3 Tack för söta kommentarer förresten :), det får man inte glömma haha!

Nån som ville att vi skulle göra ett inlägg med bilder på MJ utan tröja, eller aa lite sexiga bilder dårå, och självklart, eran önskan är våran lag :D

Förresten vill ni att vi ska ha nån tävling? Vad för tävling i så fall?






















Njut nu ;D

Del 2 av "interview never sen before"


Svar på fråga + the footage you were never meant to see

vet du vilken tid det börjar här i sverige? och vilken dag? <3

Svar: Mtv VMA där Janet Jackson kommer göra en tribute till Michael sänds live den 13 september kl 02:00. Om du sover då, oroa dig inte för det kommer sändas kl 19:30 igen den 17 september.

Part 7 från "The footage you were never meant to see" :)


Ingen har väl missat detta?


Det är med en påkostad show som hon öppnar årets gala

Den 13 September kommer hon att öppna showen i Radio Music City Hall med en väldigt speciell hyllning till sin bror Michael Jackson
Vad du än gör, missa inte det här!

Enligt källor ska hon ha repat 15 timmar om dagen inför framträdandet och hon sägs ha hela 20 dansare som backar upp henne på scen.

Källa: Anonym läsare :) Mer om det här

The footage you were never meant to se part 6

Part 6 :)


Dagens låt

Rockwell - Somebody's watching me

Nu kanske ni tänker "men vafan, det här är ju inte mj?".. Men grejen är att Rockwell var motownägaren Berry Gordys (som kände MJ bra) son, och Michaels brorsa Jermaine var gift med Rockwells syrra Hazel, så när han visste att hans pappa och syrra kände MJ, tänkte han att Michael skulle sjunga refrängen ("I always feel like somebody's watching me") för att då skulle låten bli stor, en hit. Och det blev den. Lite dålig stil att ta med honom i låten bara för att den skulle bli stor för att han sen skulle tjäna pengar på det, men den är ju så grymt jävla skön, håller ni inte med mig? :D


This is it: Filmposter

Här är filmpostern till This is it filmen. Jag tycker den är ganska snygg, men kunde ju varit snyggare, lite mer storslagen sådär.. Men men, det är ju min åsikt. Vad tycker ni? ;)

 

 


EDIT: Hittade hela när jag kollade runt på internet :D


This is it trailer

Trailern till THIS IS IT, filmen som kommer komma ut :)

Tagen från Alicias blogg


The footage you were never meant to see, part 5

The footage you were never meant to see part 5 ;D


Ne-Yo tribute till MJ

Ne-Yo sjöng "The lady in my life" på BET Awards på O2 arena som en hyllning till the King of Pop. Tycker han är skitbra. Älskar låten.


Aaaaaaaaw :D


Interview never seen before

Den här intervjuen hittade jag av en slump när jag kollade runt på youtube.. Brett Ratner (god vän till MJ) intervjuar Michael runt år 2002-2003. Intervjuen har aldrig visats förut och jag tänkte att ni kanske ville se den. Dom pratar om musik och sånt. Det är svart bild i början och man hör bara ljudet men efter ungefär 2:20 minuter kommer det fram bild. Vill ni att vi ska lägga upp den andra delen av intervjuen?


Unreleased songs

Har lagt ut låtar som inte kommit med på Michaels alla album förut, men det finns flera nu så jag passar på att lägga ut dom nu :)

Some one in the dark - Skulle varit med på thriller albumet, men kom inte med.

 

Work that body / She got it

 

Love never felt so good - Skulle varit med på thriller albumet

 

Scared of the moon


The footage you were never meant to see, part 4

Part 4 från "The footage you were never meant to see". Enjoy :)


Don't stop 'til you get enough

Don't stop 'til you get enough var Michaels första singel från "Off the wall", låten släpptes 28 juli 1979. Låten var Michaels första låt som han skrev själv. Låten sålde guld inom ett par månader efter releasen och var Michaels första singel som kom att toppa U.S charts i 7 år. Låten gjorde även så att MJ vann sin första Grammy och American Music Awards som solosångare. Man tyckte att MJ's talanger kom fram tydligt i låten, som både sångare och låtskrivare.

Michael sa att när han kom på melodin till låten, kunde han inte sluta nynna på den. Han kom på sig själv nynnandes och sjungandes på låten när han gick runt i familjens hus i Encino, Los Angeles. Eftersom att Michael inte kunde spela piano så bad han sin bror Randy att spela melodin på piano i familjens inspelningsstudio. Michaels mamma Katherine var chockad över låttextens innehåll. Hon tyckte att låten var relaterad till sex (haha). Men MJ försäkrade henne om att det inte var så och att folk kunde få tolka låten hur de ville.

Musikvideon till "Don't Stop 'til You Get Enough" var regisserad och producerad av Nick Saxton och gjorde sin världspremiär i oktober 1979. Det var Jackson's första solo musikvideo. Det visades en leende Jackson flytande mot en bakgrund av abstrakta, geometriska figurer, och utför dans teknik samtidigt som sjunger låten i en smoking. Vid ett tillfälle, är Jackson ses dansa i tre exemplar, som ansågs nyskapande på den tiden.


Bild :)

Bild från Said


Stand up to cancer

Stand up to cancer är ett väljörenhets program. Dom brukar bjuda in massa olika artister för att sjunga på deras "galor" eller vad man ska säga. Artisterna är bl.a Beyonce, Fergie, Leona Lewis, Rihanna, Mary J Blige, Miley Cyrus, Nicole Scherzinger och Mariah Carey m.m. Och på just det här klippet sjunger dom till Michael, vackert va? :')

 

 

Taget från Crawnbee


lady our love will shine


The footage you were never meant to see, part 3

Part 3, enjoy!


Michael sjunger till Elizabeth Taylor

Michael sjunger till Elizabeth Taylor. Så jävla gulligt. Back in the 90's.

 

(Btw, rekord igår, 210 unika :D)


Svar på era frågor!

Oj vad mycket frågor det blev! då svara vi på dom nu, vi kallar oss A och B.



Om någon pratar om Michael, vad blir du gladast av att de säger?
A: Jag blir nog gladast när dom berättar om hur bra person han var, älskar att höra det.
B: Samma här. När folk säger att dom tycker om honom.

Om du fick träffa MJ och ställa en enda fråga, vad skulle du fråga då?
A: Jag skulle nog fråga hur han klarar av allt och fortsätta lé trots allt som har hänt,hur han kan vara en sån otroligt bra människa.
B: Oj shit vad svårt. Jag skulle nog fråga hur han kan vara så stark och orka med all skit han får ta, och vilken låt av alla hans låtar är hans favorit.

Skulle du bli glad om du fick veta att MJ lever och han har lurat oss alla?
A: Jag skulle bli glad att han lever, men skulle nog undra hur han kunde göra så och varför han gjorde så.

B: Ja, på ett sätt. Och nej, på ett sätt, för det är folk som till och med har tagit självmord på grund av att han dog, och om han skulle komma tillbaka helt plötsligt så har han ju gjort så att folk tagit självmord, skulle nog bli besviken. Men han är ju redan begravd så det är ingen chans, och jag tror aldrig han skulle göra så.

Vilken av hans låtar tycker du har bäst budskap?

A: Heal the world, tycker männsikor ska ta åt sig av den, för det är precis det han ville och det är den regeln alla borde följa.

B: Heal the world & Man in the mirror.

Vilken av hans låtar skulle du helst dansa till på en fest?

A: Shake your body down to the ground

B: Samma! Fast alla låtar, utom dom lugna, det blir ju lite svårt och dansa till lugn musik. Men typ, the way you make me feel, thriller, m.m.

Berätta om hur du upptäckte MJ och hans musik?
A: Jag såg att många snackade om honom, och blev intresserad om vem han var. Så jag lyssnade på låtarna, läste om vad han gjorde för världen, granskade texterna han skrev och sen blev jag helt fast !(Jag måste tillägga att man har ju växt upp med musiken som B säger, och jag har alltid gillat det!)


B: Min pappa älskar Michael Jackson och han har lyssnat på honom sen jag var liten, så jag har liksom växt upp med hans musik. Sen så visade pappa mig ett klipp på när han uppträdde Billie Jean live, och då tyckte jag att han var grym. Sen nu för ett tag sen så var det så många som snackade om honom, och min pappa började lyssna på hans musik mer igen, och då blev jag liksom mer intresserad. Så läste jag om alla bra saker han har gjort, och blev också fast.

Vad skulle du göra om du fick träffa MJ och sitta och prata med honom & så?
A: Jag skulle vara helt Speechless :P skulle inte fatta att jag levde, men jag tror att jag skulle förklara för honom hur mycket han är älskad. För han bara gav och gav och öppnade sig men fick inget tillbaka..

B: Jag skulle nog fan svimma. Vem skulle inte? Sen skulle jag typ dö av lycka.

Vad heter MJs apa? :) Och nu Världens svåraste fråga: Vilken låt är eran favorit låt från MJ?
A: Bubbles. Haha den är verkligen världens svåraste! Den svarar jag på en annan dag för det går inte!
B: Har så många så jag kommer inte på alla. Men min absoluta favorit är billie jean, så jävla grym.


Vilken är eran favorit musikvideo med mj?<33
A: Min är Say Say Say tror jag, love it ! Men hetast är nog Come Together, melting.
B: Klassikern :D Thriller.

I vilken ålder tycker ni att MJ var bäst som artist och så? :)
A: Under hans aktiva år har han alltid varit lika bra tycker jag, på olika sätt men han har alltid haft sin egna samma stil när han dansar och sjunger.
B: Hela tiden, innan han la ner sin karriär. Men thriller - dangerous om man måste välja.


Hur kände du när du fick reda på att MJ hade gått bort? Reagerade du på ett speciellt sätt?
A: Det kändes som ett hugg i hjärtat, ni vet när man blir ledsen och chockad samtidigt? Så kände jag när jag såg framsidan på tidningen.

B: Jag fick reda på det mitt i natten och så var jag helt död, sen när jag fick reda på det så fick jag värsta chocken. Kunde inte tänka mig det, blev ledsen och chockad.


Tror ni han var välhängd? :D
A: Absolut. :D
B: HAHA! Arå.


Vad tycker NI att vi kan göra för att världen ska inse att MJ var fantastisk?
A: Jag tycker att man borde ha någon program över hela världen som förklarar ALLT bra Michael gjorde.

B: Alla tidningar borde sluta skriva massa jävla skit, och börja skriva om det bra han gjorde. Alla skulle tjäna på det, lovar ;)


Tror ni att det kommer födas ett underbarn till som MJ?
A: Inte som MJ nej, men underbarn föds väl !
B: Knappast :)


Hur tror ni att MJ var som person?

A: Rolig humor,otroligt omtänksam och kärleksfull.
B: Rolig, snäll, hjälpsam och en sån som bryr sig väldigt mycket om andra människor.


Vad skulle ni göra för att han skulle komma tillbaka?

A: Offra min själ.
B: Ojoj, mycket.


Tror ni att han hade samlag med barn?
A: NEJ , mer vill jag inte säga för att det är ett nej rakt igenom .
B: Nej! Verkligen inte. Det är bara att söka på google "jordan chandler lied", så får ni upp hela historien.


Vem av hans bröder tycker ni är "2:a",efter MJ?
A: Tito, då menar jag som fortsatt efter jackson 5. Lite iallafall!
B: Den minsta, han var så gullig :) Randy.


Vad tror ni kommer hända med barnen? Kommer de få samma fruktansvärda liv som sin underbara far? Kommer de att leva mer normala liv?
A: Jag vet inte, om dom hamnar hos Joe så kanske. Men tveksamt.
B: Hoppas inte det :o Men jag tror samma som min bloggpartner hehe.


Vart kan man få tag på skivor med Michael Jackson?
Svar: Tradera, i massa skivbutiker, blocket, internetbutiker som CDON.com !


Vilken egenskap tycker ni var MJ:s bästa?
A: Om du menar på scenen så är det klart hans dans och sångröst, hans närvarande på scenen. Personligheten tycker jag samma som B.
B: Att han var så omsorgsfull, och brydde sig om alla.


Har MJ förändrat er som personer?

A: Ja, på mitt sätt att tänka lite. Att inte ha fördomar om alla och att man ska ta vara på det man har och inte ta något förgivet, för en dag kan man förlora det.

B: Ja. Han sjöng om att vi måste rädda världen, göra den till en bättre plats, och det har jag insett.


Vilken tycker ni är den bästa "lugna" låten med MJ?
A: Får jag säga 3 stycken ? haha det går inte med bara 1. Men I need you. Och låtar han sjunger själv är Heal the world och Will you be there, kommer verkligen från hjärtat,det är inte bara ord.

B: She's out of my life, human nature, heal the world, will you be there, liberian girl, i just cant stop loving you, the lady in my life, the lost children.


Vilken tycker ni är den bästa snabba låten?

A: Give in to me tror jag (går inte heller) men den är powerful :D älskar den.
B: Asså.. det är helt omöjligt att välja. Men thriller är en av dom.


Är detta en blogg för MJ fans ELLER ?

A:Nej den är gjort för Michael,alltså till minne av Michael,och för att MJfans ska läsa den!
B: För båda.


När började ni tycka om han? Var det för att han gjorde något speciellt, eller kom det bara?
A: Som sagt, vi har alltid tyckt om han, men fått reda på mer fakta efter hans död, sorgligt nog. Vi blev nyfikna helt enkelt, men jag förstår inte människor som gillar han bara för dom tror att det är en trend. Så är det verkligen inte. Ja för jag insåg allt bra han gjorde, texterna han skrev,som han verkligen menade. Och hur mycket han skänkte till välgörenhet, och hur mycket han öppnade sig för alla. Och mycket mer.


B: Jag har alltid gillat honom. Växt upp med musiken som jag skrev där uppe. Är född på 90-talet och i slutet av 90-talet la MJ ner sin karriär och då var jag inte så gammal, så jag visste inte att han hade gjort så mycket bra grejer för världen då, och nu har min pappa visat mig och berättat om massa grejer och då blev jag nyfiken helt enkelt. Och till folk som tänker; "fan vad falska dom är, dom gillar han efter hans död", det hade vart en annan sak om vi hade ogillat honom och sagt att han var pedofil och ful och grejer innan, och sen börjat gilla honom efter hans död, ellerhur?

Vilken sak tycker ni är som hans största kännetecken ?
(asså typ tejpen på fingrarna,handsken,hans korta byxor med vita sockar under osv)
Den här frågan är lite spec men plockade han sina ögonbryn?

A: Hatten mest. Sen tycker jag nog hans korta byxor med vita sockar under! ;) inte vet jag ? haha, men jag vet att många killar gör det i smyg.

B: Handsken och hatten :)

Är det sant att barnen som anmälde han för pedofili, sa att det var deras föräldrar som skulle göra det så de kunde få pengar :s?
A: Ja, Jordan chandler erkände. Men Gavin Arvizo erkände aldrig men han har tydligen enligt några rymt utomlands (?) Men hans familj är känd för att lura folk på pengar och utnyttja dom.

B: Det är bara att söka på google "jordan chandler lied" så får man fram hela historien =)


Tror ni att michael jacksons hy förändrades endast för hans sjukdom? eller tror ni att han även använde hudblekning?
A: Ja, han hade ju vitiligo. Han sa själv i en intervju: Tror ni själva att jag vill vara såhär vit? Jag är stolt för min hudfärg.

B: Han hade vitiligo och det gör så att pigmenten i huden förstörs så att man blir vitare. Många som har den sjukdomen gör så att dom blir helt vita för att huden ska bli jämn och fläckarna inte ska synas, HUR man gör det vet jag inte.


Vad har ni att säga till folk som tror han var någon han inte var? till folk som tror på allt som står i tidningarna?
A: Jag vill säga till alla dom: Tidningarna provocerar för att få mer läsare och i och med det tjänar dom massa pengar. Ni som tror på anklagelser och påståenden om Michael som tex. Vittiligo och pedofilrykterna, ta reda på vad som egentligen hände. Som pedofilrykterna,läs om vad domaren sa, hur omöjligt allt i dom 2 fallen var, vad som hände i rättsalen, vad Jordan sa efter hans död, och vad orsakerna till anklagelserna berodde på. Och läs mer om allt bra han gjorde, och hur han var som person!

B: Kort och gott, tro inte på alla rykten som sprids av pressen/media. Om Michael var pedofil så är jag Göran Persson :) Nej men, dom skriver så mycket skit som inte är sann, så tro inte på vad tidningarna skriver.

Har ni varit på konsert?
Svar: Nej tyvärr inte .. Vi önskar verkligen att vi kunde ha gått, men nu är det försent..

Gillar ni sushi? XD hehe
A: Nej, smakade det förut men jag tyckte det var äckligt.
B: Aldrig smakat faktiskt :P

Vad tycker ni om hans coola moves?
A: Loveit
B: Älskar dom.

Vad är det bästa med MJ?
A: Alla hans talanger, hans stora hjärta.
B: Att han var så talangfull, han kunde ju allt! Och att han hade ett hjärta av guld.

Har ni varit i Hollywood?
Svar: Nej i våra drömmar!

Vilka är era favorit moves? :)
A: Moonwalk, och när han typ glider runt, jag vet inte vad det heter, men dom är grymma iaf ! Sen finns det ju måånga mer.
B: Thriller, billie jean, smooth criminal och beat it-dansernas alla moves är galet bra.

Om ni fick välja endast tre låtar med michael jackson att lyssna på resten av erat liv (ganska tragiskt, hehe), vilka hade ni valt?
A: I need you, Say say say och Heal the world (haha, det finns många mer, det e vissa jag gillar lika mycket som dem men det får väl bli dom tror jag..)
B: Billie jean, man in the mirror & rock with you.

Skulle ni kunna säga att ni är "besatta" av michael jackson?
Svar: Nej haha. Vi är som vilka mjfans som helst :) Bara att vi har gjort en blogg tillägnad honom och alla hans fans för att hedra honom.
(A: Jag är besatt på riktigt)
Sämsta låt med michael?
A: Finns ingen!
B: Ingen :D

Hur gamla är ni?

Svar: 14.

Kan ni själv några michael jackson "moves"?

A: Nej försöker lära mig moonwalk av en kompis haha!

B: Skulle vara skönt att kunna skriva "Aa du vet, man kan ju alla självfallet ;)", men ska jag va ärlig så kan jag inga :D Och plus så är jag ingen som skryter. Har inte tålamod till att träna in alla moves haha!


Intervju

Söt intervju :) Tips från Helena

 

Frågestund


The footage you were never meant to see, part 2

Här kommer part 2 från Michaels version av "Living with Michael Jackson"!

 

Glöm inte frågestunden :)


FRÅGESTUND!

Nu är det frågestund i bloggen så passa på och fråga vad ni vill. Det är roligast om ni skriver många frågor, och vi lovar att svara på dom på söndag eller måndag (frågestuden avslutas på söndag kväll eller på måndag). Ni får fråga precis vad ni vill som rör MJ och oss, alltså inte personliga saker om oss men ja ni fattar nog. Favoritlåt med MJ? Varför gillar vi honom? Osv. Kör på :D



Frågestunden avslutas lite tidigare, trodde inte att det skulle bli så många frågor haha, men det blev ganska många iaf. Tack till alla som skickade frågor. Nu ska vi svara på dom :)

JAG VILL ÄTA UPP DIG


Tips/dikt

"Michael... You changed my life, You changed other peoples life, You changed THE WORLD!"

Kort dikt och tips på snygga skor från Said, tack :D


Klipp från Michael Jacksons privata begravning

.. ♥

Från Viky's blogg.

The footage you were never meant to see, part 1

Michaels version av "Living with Michael Jackson". Kommer lägga ut klippen dag för dag i bloggen ;)


I natt begravs MJ


Efter otaliga spekulationer står det nu klart att Michael Jackson kommer att begravas i natt på Forest Lawn-kyrkogården i Glendale utanför Los Angeles.

Enligt Sky news kommer popstjärnans guldutsmyckade kista att placeras i en privat del av kyrkogårdens stora gravmonument, The great mausoleum. Ceremonin kommer att hållas i solnedgången för enbart nära vänner och familj. Kringliggande gator stängs av för trafik intill kyrkogårdens entré för att hålla allmänheten borta.

Frågetecknen kring stjärnans död är dock fortfarande många. Som Starlounge tidigare rapporterat är stjärnans läkare Conrad Murray misstänkt för att ha gett Michael en dödlig dos av narkosmedlet propofol efter att ha injicerat flertalet andra lugnande medel.

Källa: MSN

Sanningen bakom "Living with Michael Jackson"

"Don't waste your cash on that filthy tabloid trash"

Visste ni att Michael hatade Martin Bashir? Eller ja, kanske inte hatade, tror inte han hatade nån direkt. Men han ogillade honom väldigt mycket i alla fall. Martin Bashir är en journalist från England som intervjuade Michael och fick följa med honom och se hur hans liv var under en 8 månaders period, resultatet blev "Living with Michael Jackson" (från maj 2002 till januari 2003) Martin Bashir gjorde dokumentären för att han ville visa alla sanningen om Michael Jackson. Michael uppmuntrades av sin vän Uri Geller att medverka i dokumentären.

 

När dokumentären var klar klagade Michael på att den visade fel bild av hans beteende och roll som pappa. Han kände sig sviken och uttnyttjad utav Martin. Han hävdade att Martin endast använde det material från hela intervjuen som var negativt.

 

Michael och hans privata kameraman släppte en annan verision av intervjuen som hette "Take two: The footage you were never meant to see". Den innehåller material som Martin utelämnat. Film från när Martin Bashir ger Michael komplimanger för hur bra pappa han var, och hur bra det var att barnen fick komma till Neverland ranch, i "Living with Michael Jackson" hade han sagt att Neverland var en farlig plats för barn. Den dokumentären/intervjuen innehåller också intervjuer med personer som stod Michael nära, bl.a hans exfru Debbie Rowe där hon  berättar att det var hennes idé att barnen skulle bära masker offentligt och hon berättade även att begreppet "dela säng" kan misstolkas.

 

Källa: Wikipedia


Ny design!

Den nya designen är uppe. Snygg va? Tycker i alla fall att den är skitsnygg. Det är Milly som har gjort den, hon är skitbra på att göra designer och så, rekomenderas verkligen. Jättesnällt att göra en sån fin design till oss :D Godnatt bloggläsare ♥

Paris & Michael


HAHA :D

HAHA, skönast!


Pepsi reklmen / The Jacksons

Det var här MJs hår började brinna, under pepsi-inspelningarna.

:(


Siedah Garrett & MJ


I just can't stop loving you - Michael Jackson & Sideah Garrett


.


"Macaulay är far till Jacksons barn"

 

Först påstods han vara vid liv. Sen sas det att han var homosexuell.

 

Nu kommer det senaste ryktet om Michael Jackson: Skådespelaren Macaulay Culkin, 29, är far till hans son Blanket. Enligt brittiska The Sun donerade ”Ensam hemma”-stjärnan Macaulay Culkin sin sperma för att hjälpa Michael Jackson att skaffa barn. Resultatet sägs vara Jacksons nu sjuåriga son Prince Michael II, oftast kallad ”Blanket”.

 

Läs mer här


Och som vanligt uppmanar vi er att inte tro på alla rykten, vill bara hålla er uppdaterade, men tro inte på vad som sägs.

 

Ps. På torsdag begravs Michael på riktigt på Forest Lawn begravninsplats, läs mer om det här.


Läsartips: Earth Song

Earth Song är den tredje singeln från albumet HIStory. Låten handlar om hur människorna förstör jorden och meningen med låten är att få folk att förstå vad vi gör mot jorden, att vi ska rädda världen och göra nåt åt luftföroreningar, djurplågeri och allt sånt helt enkelt.

Låten är en av Michaels mest sålda singlar på grund av handligen, eller ja, kontroversen kring den. Kritikerna sa att MJ såg sig själv som Jesus som sänts till jorden för att hjälpa människorna och göra jorden till en bättre plats. Under ett framträdande på Brit Awards 1996 gick Jarvis Cocker upp på scenen och förstörde för Michael, eller ja inte förstörde kanske för det verkade inte störa Michael, han fortsatte bara sjunga och dansa lika bra som vanligt, men det ser i alla fall ut som att han försöker håna honom på nåt sätt. Men detta gjorde bara att låten gick från 36:e plats till 16:e plats på listorna, så han tjänade ju inte ett skit på att göra sådär den där Jarvis ;)

Vill ni se det så kan ni göra det här. Ser ni idioten som springer runt på scenen som typ drar upp sin tröja och putar med rumpan till publiken? Det är förmodligen Jarvis Cocker.

"What about sunrise
What about rain
What about all the things
That you said we were to gain
What about killing fields
Is there a time
What about all the things
That you said was yours and mine
Did you ever stop to notice
All the blood we've shed before
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores?"

Låten skrevs egentligen till Dangerous-albumet och skulle då heta "What about us", men den kom inte med där så den fick komma med på nästa album, då ändrades låtens titel till "Earth song" och skillnaden mellan låtarna är egentligen bara att i slutet av "What about us" sjunger Michael i falsett, vilket han inte gör i Earth song.


RSS 2.0