Omer Bhatti ska spela huvudrollen i en ny film om MichaelNorske Omer Bhatti, 25, har pekats ut som Michael Jacksons okända son. Nu ska han spela huvudrollen i en ny film om sångaren, skriver The Sun. - Familjen har ett mycket nära förhållande till Omer, säger en anonym uppgiftslämnare.


Omer Bhatti uppges vara Michael Jacksons fjärde barn, som ska ha kommit till under en tillfällig affär med ett norskt fan. Nu ska Bhatti spela Jackson i en film om stjärnans storhetstid, skriver The Sun.


- Familjen har ett nära förhållande till Omer, precis som Michael hade. Han är fantastiskt duktig på att uppträda, och de vill att han ska spela den vuxne Michael, säger en källa till The Sun.

Filmen uppges vara klar för inspelning nästa år.
Norrmannen bor numera tillsammans med Jacksons i Kalifornien. Han har länge levt tätt inpå familjen, och stod tillsammans med de närmast sörjande familjemedlemmarna under Michaels begravning.

 

Källa: Expressen


Kommentarer
Postat av: Sandra T

han är lik MJ på öhonen och hakan :o

2009-09-23 @ 17:52:39
URL: http://www.sandramusic.musicblogg.se
Postat av: Anonym

Alltså sluta. Det här är inte sant. Basera ej era inlägg på Aftonbladet eller Expressen!Omar kom ut cirka en månad sedan och sa att detta var ej sant och förklara hur det egentligen var. Kolla på MJfanclub.com där RIKTIGA nyheter finns. Inte tabloid crap som MJ hatade.Peace

2009-09-23 @ 19:39:18
Postat av: In memory of MJ

Sv till anonym: Menar du att han inte ska spela huvudrollen? Om det är det du menar så fattar jag inte varför det är taskigt att skriva om det, det är inte negativt på nåt sätt eller hur? Det är ju egentligen bara kul att han skulle vara med i filmen. Men jag tror att du menar att han inte är hans son. Om du har sett tidigare inlägg så har vi skrivit att man inte ska tro på vad tidningarna skriver, det är du själv som väljer om du vill tro på det eller inte. Inlägget är dessutom inte baserat på att Omer är Michaels son, utan grejen med inlägget var att folk skulle få veta att han ska spela in en film där han spelar MJ.

2009-09-23 @ 22:33:49
URL: http://inmemoryofmj.blogg.se/
Postat av: Vesal

Jo jo, jag vet. Men i inlägget står det ju att Omer uppges vara Michael Jacksons son och blabla .. Jag vet att ni ej menade att vara taskiga, det sa jag ej heller. Dock så borde ni ha skrivit med underline att han ej är MJs son om ni nu väljer att tro att det ska vara någon film som jag nu också sett är ej sant.Det jag mer tänkte på att det är en förolämpning mot MJ att skriva inlägg från tabloids. Något han länge sagt att vi ej ska läsa, alls. Visst händer det att de råkar har rätt var tjugonde gång men då kan ni vänta med att skriva det förän ni har fått samma info från en sann källa.Det är ej bra eftersom många unga MJ fans läser detta och kan få för sig saker som ej är sant. Detta kallas förtal

2009-09-24 @ 19:27:12
URL: http://cru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0