Captain Eo

Michael Jackson var huvudpersonen i en 3-D film vid namn Captain Eo 1986. Filmen visades på alla Disney Theme Parks när den kom ut och under 90-talet.

Filmen handlar om att Captain Eo (Michael) och hans rymdskeppsgäng har ett uppdrag att leverera en gåva till en ond alienledare, Witch Queen, till hennes hem. Captain Eo's gäng består av hans lilla medhjälpare Fuzzball, the double headed navigator, piloterna Idee och Odee, roboten Major Domo som har kontroll över säkerheten, den lilla roboten Minor Domo och den klumpiga elefantliknande figuren Hooter som alltid lyckas förstöra uppdragen.

Filmen innehåller två låtar, som på den tiden var nya, "We are here to change the world" och "Another part of me". "Another part of me" dök upp på Michaels album "Bad" året efter.

Filmen innehåller många specialeffekter så som lasereffekter, rökeffekter osv som är till för att publiken ska få en verkligare upplevelse. På grund av alla specialeffekter så kostade den 17 minuters långa filmen väldigt mycket pengar, $30 miljoner för att göra hela filmen. När filmen gjordes var det den dyraste filmen som nånsin gjorts som kostade mest pengar per minut, ungefär $1.76 miljoner per minut.
Under inspelningen


MIchael hälsar på ett sjukhus

Klipp från filmen, "We are here to change the world"

Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe tack :D javisst ere skit skönt :D .. allt fint med dig?

2009-08-13 @ 13:18:51
URL: http://liibeerty.blogg.se/
Postat av: Helena

Denna film är hur bra som helst! Men allt MJ tar i blir ju till guld, så det var väl ingen överraskning ;)

2009-08-13 @ 19:44:07
URL: http://aeris.blogg.se/
Postat av: Helena

Jaa, se den! En annan sak som är helt bedårande är detta: http://www.youtube.com/watch?v=vP17vxystls Hittade den igår och det är det underbaraste jag hört. Om möjligt älskar jag honom ännu mer nu ^_^

2009-08-13 @ 23:13:58
URL: http://aeris.blogg.se/
Postat av: Helena

Du kan bara kopiera den adressen och klistra in den i ditt internetfönster så kommer du dit direkt :)

2009-08-14 @ 01:16:33
URL: http://aeris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0