"Murrays assistent kan ha gett MJ dödssprutan"

Jag såg att det var nån som undrade om vi kunde skriva om "assistenten som gav MJ dödssprutan" och det är klart vi kan :)Det finns nu nya uppgifter om att Conrad Murray's (MJ's personliga läkare) assistent kan ha gett MJ dödssprutan. När Conrad låg och sov bad Michael om mer medicin och det är då man tror att assistenten ska ha gett honom mer. En tidning har avslöjat att Conrad Murray ska ha erkänt att han gett Michael det starka sömnmedlet Diprivan som innehåller Propofol samma dag som han dog. Men tidningen säger att det inte var det som dödade honom. Michael gick och la sig efter dosen och när han vaknade märkte han att Conrad fortfarande sov. Michael kände då att medicinen börjat gå ur kroppen och det var då han bad om mer medicin av Conrads assistent. Då ska assisenten ha gett honom det smärtstillande medlet Demerol och tidningen The Sun påstår nu att det var för kort tid mellan doserna och att det ska ha orsakat hjärtstilleståndet.

När Conrad vaknade var Michael redan död, han försökte återuppliva honom, men utan något resultat. Conrad har nu förhörts många ggr av polisen och de har också gått igenom hans hem och i hans klinik där de hittade just Diprivan. Diprivan används bara i sjukhus för att söva patienter inför operationer och bör bara hanteras av utbildade narkosläkare.

Conrad Murray riskerar att åtalas för dråp.

Självklart ska man inte tro på allt det tidningarna skriver, det sa Michael själv och alla nyheter vi skriver som kommer från Aftonbladet, Expressen osv. ska man ta med en nypa salt. för allt behöver inte vara sant som dom skriver. Vi tror att dom flesta vet det här, men bara som en påminnelse.

Kommentarer
Postat av: Hope

ska döda Conrad Murray även om de kanske inte e sant...

2009-08-03 @ 20:20:22
URL: http://fluffpudel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0