Michael är begravdMichael Jackson är begravd - fem veckor efter sin död. I kontrast till sitt liv i rampljuset begravdes Michael Jackson i all stillhet uppger The Mirror och Daily Star. Enbart de närmaste vännerna och familjen närvarade under torsdagens ceremoni.


Familjen var noga med att inte avslöja var och när begravningen skulle hållas. Om gravplatsen blir känd för allmänheten kan familjen, enligt The Mirror, flytta Michaels kvarlevor – allt för att skydda stjärnan. Man är rädd att tusentals fans kommer att vallfärda till graven och kanske skada eller plundra den.
– Även familjens närmaste rådgivare visste inget om begravningen förrän några timmar innan den gick av stapeln, säger en källa till Daily Star.

Sluten ceremoni

Familjen beslöt att hålla en sluten ceremoni vid begravningen eftersom de höll en offentlig minnesstund för stjärnan, i Los Angeles, strax efter hans död. Den här stunden var enbart för de som verkligen stod Michael nära.
– Efter den storslagna minnesceremonin var familjen i stort behov av att få säga adjö helt privat, utan kamerablixtar, säger en källa till Daily Star.

Lämnade hjärnan

Michaels kvarlevor har obducerats flertalet gånger för att kunna fastställa vad som egentligen orsakade stjärnans död – förra veckan lämnade förundersökningsledarna slutligen tillbaka hans hjärna till familjen. Enbart några timmar efter det beslöt sig familjen för att det var dags att låta Michael vila.
– Det hölls ingen bönestund, inga tal, alla närvarande sa sina egna, tysta farväl till stjärnan, säger en källa till Daily Star.

Källa: Expressen


Kommentarer
Postat av: rebecka

Åh det var väl bra, hoppas han får vila i frid där.Jag har sett en video på youtube där MJ gör bort sig en aning, jag kunde inte se klart hela för jag tyckte så synd om honom. Det är när han ska ge ett musikpris till någon artist men istället tror han att det är till han själv.. så han har tacktal och allt :/ vet du något om den? kanske kunde du berätta lite? :)

2009-08-10 @ 13:12:49
URL: http://throughglass.blogg.se/
Postat av: rebecka

sv: okej tack:)

2009-08-10 @ 13:19:18
URL: http://throughglass.blogg.se/
Postat av: Malin

Bra blogg ! :D ska lägga som favoriter :)Men en fråga jag skulle vilja ha svar på , vart hittar du alla bilder på Mj ??? Tacksam för svar :)

2009-08-10 @ 13:28:34
URL: http://somebodysmile.blogg.se/
Postat av: Malin

sv; okeej :D ska kolla runt lite , han är så jävla grym!! :D <3 eller var då :/

2009-08-10 @ 13:44:35
URL: http://somebodysmile.blogg.se/
Postat av: rebecka

sv: hehe ok, kanske inte var såå märkvärdigt trots allt ;) men tack för du försökte ^^

2009-08-10 @ 14:02:31
URL: http://throughglass.blogg.se/
Postat av: Malin

nee älskar verkligen ALLA hans låtar :D:D <3

2009-08-10 @ 15:24:49
URL: http://somebodysmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0