MJ's kännetecken

Många stjärnor i nutiden inspireras och fascineras av MJ's stil. Han bar ofta glittriga och uniformliknande kläder och vissa saker han bar, kom att bli hans kännetecken som en helv värld skulle känna igen honom för (förutom hans musik såklart).

Han hade en unik stil som ingen annan människa i världen skulle kunna kopiera och få det att se lika bra ut som det gjorde på MJ. Han byggde upp en image som jättemånga sångare/dansare strävar efter, och de "trenderna" han kom på, skulle nog ingen annan kunna komma på förutom honom.

Så vad är nu hans kännetecken?- Tejpen på fingrarna och den bandage liknande saken runt armen

Många undrar varför han egentligen har det och många undrar om det är för att han har gjort illa sig, och det har jag också undrat ganska länge nu. Men det är bara mer en stilgrej att ha så för honom, det är hans grej liksom ;)


- The Glove (handsken)

Den glittriga handsken är en klassiker, det är nog den de flesta vet om och lägger märke till. Rykten har sagt att han bar den på höger hand eftersom att han hade hudsjukdomen vitiligo som skapar vita fläckar över hela kroppen, och att han då ville dölja en vit fläck på höger hand. Kanske stämmer, men det verkar lite konstigt eftersom att han inte hade handsken på sig jämt, men det är nog bara en stilgrej det med tror jag.


- Hatten

Hatten är också en klassiker. Man har ofta sett Michael bära hatt och hattarna brukar vara vita eller svarta, oftast svarta. Men den är inte bara hans image, utan hans personliga stil också. På hans hemmagjorda videofilmer bar han också hatt då han inte stod på scen.
- Uniformen

De  uniform liknande kläderna var nog både hans image och hans personliga stil eftersom att han brukade ha på sig såna kläder även när han inte stod på scen. Det var alltid mycket glitter och guld på hans kläder och han hade ofta för korta "kostymbyxor" på sig och vita strumpor, ibland glittriga de med, och svarta loafersskor till det. På scen bar han ofta rymdskepps liknande kläder.


Visst är hans stil helt underbar? Så jävla grym..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sä j*vla skön stil asso :D

Ingen annan ser ju likadan ut! :) <3

2009-08-09 @ 18:22:51
Postat av: Amanda

Sv; Skoja inte. Jag kan inte ens lyssna på den låten, för jag börjar alltid gråta.

2009-08-09 @ 19:13:45
URL: http://supermanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0