The Jacksons Variety Show

Jackson-syskonen hade en egen TV-show som startade sommaren 1976. Programmet var en halvtimme långt och visades bara på onsdagar. Jermaine var det enda syskonet som inte var med i TV-showen, medan alla andra syskon var signerade till CBS var Jermaine signerad till Motown.

Det här var den första showen där alla medverkande (förutom "the guest stars", gästerna till tv-showen) var syskon. I showen uppträdde bröderna sina Jackson 5 låtar. Michael var ledsångare och den som dansade mest, de andra bröderna var kör och bakgrunsdansare kan man säga. De gjorde också små sketcher där de skådespelade och där systrarna var med. Showen höll på i ungefär ett år, den avlsutadesden 9:e mars 1977. Showen var mycket populär och på senare år har fans försökt övertala CBS's producenter att släppa showen på DVD.

Några som gästade showen var David Letterman, Tina Turner & Muhammed Ali.Jackson-bröderna dansar locking, Michael i svart tröja och mössa.Har lagt ut det här videoklippet förut men jag gör det igen, haha det är skitroligt!

Kommentarer
Postat av: ffayrouz -

sv : hihi ja älskar den sista videon ! (: <33

2009-08-12 @ 12:17:31
URL: http://ffayrouz.blogg.se/
Postat av: Anna

älskar den sista videon <3

2009-08-13 @ 18:49:37
URL: http://twilightdevil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0