Vi behöver ideér!


Fortsätt kom med förslag på vad ni vill att vi ska skriva om, det är lättare att skriva om vi vet vad ni läsare vill läsa om. Vi vill att bloggen ska bli så bra som möjligt så därför behöver vi tips. Kom med vad som helst :)

Och glöm inte att ni kan skicka in bilder & texter till oss som ni vill att vi ska publicera, mjj-blogg@live.se!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Oh, R.I.P Michael Jackson.Jag blev verkligen chockad när jag fick veta att han faktiskt var död !Vilken är favolåten med MJ hos Dig/er? :)

kramkram!

2009-08-09 @ 19:52:25
URL: http://princessbling.blogg.se/
Postat av: Jennifer o Anna

Vad bra att du gillar låten! Vill du vara med i vår tävling?

2009-08-09 @ 20:02:42
URL: http://knottott.blogg.se/
Postat av: sophie

VAD NI ÄN GÖR SÅ RADERA ALDRIG DEN HÄRBLOGGEN JAG ÄLSKAR ATT LÄSA DEN.min favortit låt är billie jean jag älskar den låten och Heal the World kan ni inte skriva lite om dom låtarna framför allt om Heal the World. skriv lite mer om han uppväxt och om jackson 5 hur den gruppen kom till och så spela lite av dom låtarna och varför gruppen las ner. skrivlite om hans barn oxå. och om han live hur han hade det med familj kariären kärlek och allt sånt. jag älskar att ni har bilder på honom så mer bilder och lite bilder när han var liten och så. fakt om han vart han bodde hur han/dom (jackson 5) blev kända och allt så om han flytta när han var liten. bilder där han bodde förut och så. skirv lite om minnesstunden den var så fin. kan ni inte lägga in vidion när han dotter paris sa att hon älska sin pappa mest av allt från minnesstuden på slutet..R.I.P MICHEAL JACKSON alla älskar dig.

2009-08-09 @ 20:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0