Legenden


Michael Jackson, legenden. Vem var han egentligen?

Många såg honom som den söta lilla pojken med afro i Jackson 5 som växte upp till en snygg, självständig soloartist full av talang, vilket han också var. Han började som 5-åring att sjunga och dansa och redan då visste vi att han inte var som alla andra artister, han hade nåt eget som ingen annan hade. Men själv visste han inte när han var så liten, hur stor och älskad han skulle bli. Han hjälpte världen, gjorde en skillnad. Han skapade "Heal the World Foundation" för att hjälpa sjuka och fattiga barn, han räddade många barns liv men vad fick han för det? En pedofilstämpel i pannan. Att folk kan tro på rykten, att folk kan skriva bullshit om en bra människa, det fattar inte jag. Media förstörde den glada, omtänksamma och hjälpsamma mannens liv, skrev skit om honom som inte ens var sant. Pedofilryktena som inte ens var sanna tryckte ner honom, fick honom att bli beroende av smärtstillandemedel, han blev aldrig sig själv. Allt han ville var att hjälpa till, ge alla barn det han själv inte fick när han var liten, är det nåt fel med det på nåt sätt?

Jag tycker att dom som fortfarande tror att Michael Jackson var en pedofil (även fast det är bevisat att han inte var det) ska tänka om.

LEGEND * HERO * ICON

Kommentarer
Postat av: Ida

att han blev beroende av smärtstillande berodde inte på pedofilanklagelserna. han fick svåra brännskador under en inspelning av en pepsi reklam 1984, och började ta starka doser av smärtstillande i samband med det.

2010-08-06 @ 02:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0